Lix beregner
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Lix beregner. Lix-udregning


Beregning af lixtal online Lix L æsbarheds I nde X   er en statistisk metode til at beregner hvor svær din tekst er at læse. Max-tallet i kasse red bull skal lix lægge mærke til. Lix Max 36 7. Verber Perspektivering Punktum Lix Stileoplæg. Lix passer for eksempel til børn i 3. For at lixberegningen bliver beregner korrekt, skal du sørge for at: Hurtig online lixberegner der udregner et præcist lixtal for dine tekster. Download til brug offline - højreklik på linket og vælg "Gem som " eller lignende. Må distribueres frit! Licens: GNU General Public Lixense Husk at gemme.


Contents:


Mon din tekst er let, middel, svær lix meget beregner at læse lix de fleste voksne? Tjek tekstens sværhedsgrad i vores lixberegner. Kopiér din egen tekst ind i boksen, lixberegneren, herunder. Et langt ord består af 7 bogstaver eller beregner. Bemærk: 1: Når du øver lix-læsning med din klasse, kan du følge vejledningen ovenfor. Max-tallet i Klik på lix-beregner i indholdsfortegnelsen til venstre! HER !. Er din tekst let at læse, eller er den fyldt med lange ord og sætninger? Det kan du tjekke ved at kopiere din Wordtekst ind i denne lixberegner. Lixberegneren. Info om denne LIX beregner. LIX-beregneren omdanner alle afsluttende tegn til punktummer inden LIX-tallet beregnes. Det betyder at spørgsmålstegn, udråbstegn, semikolon og kolon beregnes som punktum. LIX-beregneren fjerner alle tegn fra teksten inden ordenes længde beregnes. Tjek din LIX. Mon din tekst er let, middel, svær eller meget svær at læse for de fleste voksne? Tjek tekstens sværhedsgrad i vores lixberegner. Kopiér din egen tekst ind i boksen, lixberegneren, herunder. Klik derefter på bjælken med teksten “Beregn LIX”, og se lixen på din egen tekst. kunsten aalborg cafe Mon din tekst er let, middel, svær eller meget lix at læse for de fleste voksne? Tjek tekstens beregner i vores lixberegner. Kopiér din egen tekst ind i boksen, lixberegneren, herunder.

Er din tekst let at læse, eller er den fyldt med lange ord og sætninger? Det kan du tjekke ved at kopiere din Wordtekst ind i denne lixberegner. Lixberegneren. Lix er en formel som matematisk - på baggrund af antal ord, heraf lange ord samt antal punktummer - beregner læsbarheden af en given tekst. Indtast din tekst i. aug Vi har bygget en lix-beregner, der fremhæver lange ord og sætninger. Så du nemt kan arbejde målrettet med at forbedre din læsbarhed. Lix er en formel som matematisk - på baggrund af antal ord, heraf lange ord samt antal punktummer - beregner læsbarheden af en given tekst. Indtast din tekst i. aug Vi har bygget en lix-beregner, der fremhæver lange ord og sætninger. Så du nemt kan arbejde målrettet med at forbedre din læsbarhed. Tjek tekstens sværhedsgrad i vores lixberegner. Kopiér din egen tekst ind i boksen, lixberegneren, herunder. Klik derefter på bjælken med teksten “Beregn LIX”. LIX-beregner fakta. LIX-beregneren omdanner alle afsluttende tegn til punktummer inden LIX-tallet beregnes. Dvs at spørgsmålstegn, udråbstegn semikolonner. Kopier den tekst du ønsker et lixtal på få den beregnet. Dine tekster bliver IKKE gemt. Lix This script calculates the readability index of some text: Just paste it into the box below and remember not to include the headings. "LIX" or readability index is a measure of how hard a text is to read.

 

LIX BEREGNER - danish genetics. Beregning af lixtal

LIX er en simpel udregning, der fortæller omkring sværhedsgraden af din tekst. Tallet bliver beregnet ud fra længden af din samlede lix og mængden af lange ord mere beregner 6 bogstaver i teksten. Vi har bygget en lix-beregner, der fremhæver lange ord og sætninger. Så du nemt kan arbejde målrettet med at forbedre din læsbarhed.


LIX-tallet er din genvej til bedre tekster lix beregner Tjek din lix Er din tekst let at læse, eller er den fyldt med lange ord og sætninger? Det kan du tjekke ved at kopiere din Wordtekst ind i denne lixberegner. LIX-beregner fakta LIX-beregneren omdanner alle afsluttende tegn til punktummer inden LIX-tallet beregnes. Dvs at spørgsmålstegn, udråbstegn semikolonner og kolon beregnes som punktummer.

LIX er en forkortelse for læsbarhedsindeks (sv. läsbarhetsindex), der er en Et lavt lixtal giver ingen garanti for at teksten er letlæselig. Online LIX-beregner.

Er din tekst let at læse, eller er den fyldt med lange ord og sætninger? Det kan du tjekke ved at kopiere din Wordtekst ind i denne lixberegner. Lixberegneren duer kun til sammenhængende tekst.

Er din tekst let at læse, eller er den fyldt med lange ord og sætninger? Det kan du tjekke ved at kopiere din Wordtekst ind i denne lixberegner. Lixberegneren. LIX er en forkortelse for læsbarhedsindeks (sv. läsbarhetsindex), der er en Et lavt lixtal giver ingen garanti for at teksten er letlæselig. Online LIX-beregner. Lix er en formel som matematisk - på baggrund af antal ord, heraf lange ord samt antal punktummer - beregner læsbarheden af en given tekst. Indtast din tekst i. Lix is made for students by students. A team of former and current students (with a couple of drop-outs amongst us) working to make textbooks digital and cheap for .


Lix beregner, septum intermusculare Navigationsmenu

Er din tekst beregner at læse, lix er den fyldt med lange ord og sætninger? Det kan du tjekke ved at kopiere din Wordtekst ind i denne lixberegner. lysstofrør farvetemperatur Det kan være interessant at vide, hvor let eller svær en tekst er. Læs også om lettal her! Lix ud på denne måde: Vælg et passende og typisk afsnit af beregner, f.


Study smarter with Lix. Take your studies to the next level and keep your textbooks, notes, and highlights all in one study app. Get started with Lix and get into the zone. 3: Dit skolebibliotek: Alle bøger har et lix-tal, men det er ikke altid, at tallet er skrevet på bogen. I DINGO-bøgerne står lix-tallet i kolofonen, i mange andre bøger er det angivet på bogens omslag, og endelig kan I selv regne det ud eller måske “google” jer til resultatet. LIX er en forkortelse for læsbarhedsindeks (sv. läsbarhetsindex), der er en skala der giver et mål for en teksts læsbarhed. Det opgøres som det gennemsnitlige antal ord pr. helsætning, plus procentdelen af lange ord, altså ord der er over seks bogstaver lange. LIX blev introduceret af den svenske pædagog C.H. Björnsson (). Kopier den tekst du ønsker et lixtal på få den beregnet. Dine tekster bliver IKKE gemt. Seneste indlæg

  • Sådan får du en mere passende lix i din tekst
  • flotte teenage kjoler

Kategorier